PRIMON

Egyéb szoftvereink


Ügyfélközpontú filozófiánkat szem előtt tartva fejlesztettük ki többi termékünket is, és továbbra is csak magas minőségű, megbízható és precíz szoftvereket kívánunk előállítani. Ügyfeleink elégedettsége és partnereink igénye a megbízható szoftverekre sarkallt minket arra, hogy termékportfóliónkat beléptető és vállalatirányítási rendszerekkel is bővítsük.


IDMON beléptető szoftver:
 
Az IDMON a Colorspectrum Kft. megoldása az ügyfelek munkarendjéhez és munkakörnyezeti igényeihez kapcsolódó mozgások és ajtóhasználatok kezelésére. Lehetővé teszi, hogy a munkahely dolgozói automatikus ajtónyitó/beléptető rendszereken keresztül férhessenek hozzá a feladataikhoz szükséges helyiségekhez. A mozgások, a foglalások szervezeti hierarchia szerinti on-line lekérdezése biztosítja, hogy valós képet kaphassunk a munkahelyiségekre vonatkozó igényekről. A messzemenőkig integrálódó informatikai rendszer, összekapcsolható más monitoring és vállalatirányítási szoftverekkel. Akár olyan speciális területek egyedi elvárásai is teljesíthetők, mint oktatási intézmények teremkiosztása, vagy pénzügyi/magas biztonsági fokot elváró intézmények belső jogosultság kezelése.
 
Vállalatirányítási rendszer:
 
A Colorspectrum Kft. a felhasználói igényeknek megfelelve kifejlesztett és folyamatosan továbbfejleszt egyedi vállalatirányítási szoftvereket. A cég saját programozói kapacitása lehetővé teszi, hogy rugalmas, a valós környezetnek és az igényeknek költséghatékonyságban megfelelőbb képességű rendszer kerüljön kialakításra. A szoftver modulárisan is felépíthető, az elvárások szerint kerülhetnek a már működő vállalati környezetbe a modulok, modernebb megoldásokkal felváltva, illetve kiegészítve az aktuális rendszereket.

Speciális fejlesztések:
 
Partnereink számára az általunk szállított szoftverekhez, illetve azoktól is függetlenül rendelkezésre állunk fejlesztői kapacitásainkkal. A szállított rendszerek megszemélyesítésére, egyedi igényekhez formálásra, illetve integrálására felkészült fejlesztői és üzemeltetői erőforrások segítségével nemcsak egy dobozos termék, hanem a megrendelő számára készített egyedi szoftver kerülhet átadásra. Egyedi rendszerkapcsolati modulok, lekérdezések és bővített képességek kerülhetnek bele az alkalmazásokba, amik egyszerűsíthetik, illetve automatizálhatják a futó folyamatokat.